Om oss

Vi började göra Tic-Tac för att vi själva behövde hålla ordning på vår tid. Vi var ett par IT-konsulter som jobbade tillsammans men var spridda på stan. Det var besvärligt att sammanställa tiderna varje månad och sätta ihop fakturor. Och vi saknade en daglig överblick över hur företaget gick.

Det var i januari 2002 som vi lade ut en första version av Tic-Tac. Ganska snabbt fick vi ett par externa kunder.

Det har varit en lång resa sedan dess. Tic-Tac har vuxit upp och nu har vi kunder inom en mängd branscher. Vi har fått lägga konsultverksamheten på hyllan för att arbeta heltid med tjänsten.

Tic-Tac Mobile AB är ett litet familjeföretag. Men vi är många som är medskapare till Tic-Tac.

Vi har ett nätverk av personer som brinner för sina intressen. De är designers, specialister på gränssnitt, IT-tekniker, programmerare, databas-specialister.

Men inte minst är det användarna som bidrar till utvecklingen. Under åren har vi fått mängder av tips och önskemål om hur man vill att tjänsten ska fungera. Det är oerhört värdefullt. Och det gör det roligt att arbeta.

Vi fortsätter att putsa och putsa och vidareutveckla Tic-Tac. Det går knappast en dag utan en förbättring; en liten detalj som gör helheten än starkare.

Tack alla ni som är Tic-Tac-användare.

Och till dig som funderar: Välkommen ombord!

Barbro och Carl Zetterberg

Våra kunder säger