Så här säger våra kunder om Tic-Tac Mobile

Tic-Tac ger oss möjligheten att på ett enkelt och snabbt sätt både få klarhet i hur arbetet fortgår och styra vår komplexa projektorganisation. Vi är mycket nöjda med den höga servicenivån.

Carl-Johan Burström

Tech Controller

Vi är så nöjda med Tic-Tac. Det passar vår verksamhet mycket bra och framför allt möjligheten att påverka och förbättra funktioner.

Malin Holm

HR/Communications Manager

Tic-Tac är ett verktyg som hjälper oss att hålla koll på våra projekt, fakturering och tid. Det är enkelt att använda och fungerar bra. Tic-Tac har utvecklats i takt med oss när vi har vuxit som företag

Cecilia Ljung

Specialist Consultant

Tic-Tac är ett effektivt och superenkelt sätt att ta kontroll över tid och pengar. Tic-Tac har förbättrat vår planering och lönsamhet. Dessutom är den personliga servicen och uppföljningen mycket bra. Kan varmt rekommendera Tic-Tac.

Maria Whyte

Kreativ chef

Vi är jättenöjda med Tic-Tac Mobile Vi får full koll på våra projekt och alla timmarna i vår verksamhet. Tic-Tac har gjort vår vardag enklare!

Patrik Camp

VD

Väldigt enkelt för nya medarbetare att komma igång med tidredovisningen. Tic-Tac har varit lyhörda för våra behov och hela tiden utvecklat nya funktioner.

Kennet Osbjer

Utbildningsansvarig

I Tic-Tac er det enkelt å føre timer for konsulentene og det er lett å administrere. I tillegg gir det svært gode oversikter for oppfølging av timer og prosjektrapportering. Vi får ut detaljerte fakturagrunnlag som både vi og kundene er fornøyde med.

Bodil Bjanes

Managing director

Att expandera företaget från en till tre personer och med ett 40-tal aktiva löpande kunder - ja, det skulle kunna ha blivit komplicerat och medfört att saker missats. Men nu använder vi Tic-Tacs mycket smidiga faktureringsfunktion och framförallt ärendehantering, med tydliga listor, delegering och historik. Otroligt smidigt!

Alexandra Németh

VD

Tic-Tac Mobile hjälper oss att fokusera på kärnverksamheten och har en central roll i verksamheten. Tjänsten fungerar kanonbra både för konsulterna och administratörerna. Lättanvänt, bra rapportering och hela tiden nya funktioner som gör arbetsdagen lite bättre. Dessutom toppen support!

Jukka Ristijärvi

VD

Tic-Tac gör att vi blir ännu mer effektiva i våra produktioner.

Daniel Roos

Head of Digital Development

Utöver den lättanvända tidredovisningen, gör vi omfattande dagboksnoteringar för varje projekt som vi sedan redovisar för kunden som en del av vår dokumentation. Väldigt smidigt och alltid tillgängligt. Tic-Tac Mobile spar administrationstid och hjälper oss att alltid fakturera det vi ska.

Gunnar Hildén

Partner

Tic-Tac Mobile är otroligt lättanvänt, tröskeln är låg att komma igång. Flera av våra kollegor har jobbat med många olika tidrapporteringssystem genom åren. Tic-Tac är det första systemet som odelat bemöts med positiva kommentarer. Det är uppenbart att tjänsten är formad utifrån en persons vardag och inte utifrån ett affärssystem.

Magnus Kerner

Partner & Sales Director

Abonnera på Tic-Tac

Endast 90 kronor per person och månad. Begär en offert om ni är många.
Att abonnera är som en tidningsprenumeration. Var tredje månad får ni en abonnemangsavi.
Det är ingen bindningstid. Och ingen startavgift.